Curatenie Birouri / Generala, Profesionala si Economica, Personal Calificat

Curatenie birouri cu personal calificat, rapid si eficient

Suntem o echipa de oameni profesionisti, cu experienta, indragostiti de curatenie. Stim ceea ce facem si o facem cu placere si determinare si asta pentru ca locuinta ta, biroul tau, mochetele tale si obiectele de mobilier sa straluceasca de curatenie. Suntem rapizi si mereu gata de actiune.

O curatenie birouri generala poate fi realizata separat sau la cerere, insa sfatul specialistilor nostri este acela de a considera serviciul de curatenie ca fiind conex celui de mentinere al curateniei.

Serviciul de curatenie generala reprezinta cartea noastra de vizita, dat fiind faptul ca acesta este primul nostru nostru cu clientii. De fiecare data cand facem curatenie acasa sau la firma dumnevoastra garantam preturi competitive si un rezultat final ce va va satisface pe deplin. Pentru a asigura servicii de curatenie dintre cele mai bune suntem mereu in pas cu noile tehnologii si produsele specializate aparute.

Metodele pe care le folosim sunt non-invazive, pentru ca urmarim sa asiguram o buna curatare a suprafetelor, indiferent de natura acestora, fara a le provoca deteriorarea in urma frecarii abuzive. Ne dorim nu doar sa oferim servicii de curatenie la cele mai inalte standarde, d ne aducem contributia la prezervarea suprafetelor si implict a investitiei dumneavoastra. De altfel, scopul nostru este acela de a aduce suprafetele si obiectele cat mai aproape de starea lor initiala, de la momentul achizitiei.

Serviciul de curatenie birouri este adaptat nevoilor fiecarei locatii, indiferent de dimensiunea acesteia, de la curatenie pe cativa zeci de mp la spatii cu suprafata de cateva mii de mp. Scopul nostru este de a dezvolta relatii durabile cu clientii nostri, relatii bazate pe continua perfectionare a serviciilor oferite.

Va oferim urmatoarele servicii de curatenie generala:

  • Aspirarea si curatarea covoarelor si mochetelor;
  • Curatarea si intretinerea pardoselilor;
  • Stergerea prafului si intretinerea mobilierului;
  • Curatenie in birouri si a aparaturii din dotare;
  • Curatarea geamurilor si a tamplariilor;
  • Curatenie, dezinfectare grupuri sanitare si bucatarii;
  • Stergerea prafului;
  • Tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox.