Curatenie dupa Constructor

Curatenie dupa constructor sau curatenie dupa zugravit

Curatenia dupa renovare reprezinta o munca dificila care necesita timp, energie, planificare si investitii. Din nou este vorba despre respectarea investitiei facute de beneficiar. Pentru a va bucura cat mai repede de casa sau spatiul destinat afacerii dumneavoastra apelati la ProLogicFM, firma specializata in curatenie dupa constructor, pentru orice tip de locuinte si spatii comerciale. Veti avea posibilitatea accesarii unor solutii de curatenie specializate pe orice fel de spatii.

Pentru indepartarea petelor de lavabila, ciment, amorsa, silicon si multe alte reziduuri, la curatenia dupa constructor, ProLogicFM foloseste doar substante specifice ce nu deterioreaza suprafetele. Activitatile de curatenie dupa constructor necesita timp, resursa umana, echipamente profesionale (masini monodisc, masini de spalat pardoseli, sistem de mop etc.) si detergenti speciali pentru aceste operatiuni (detergenti decapanti, detergenti acizi pentru indepartarea depunerilor de var, vopsele, chit sau alte materiale de constructii). Mai mult decat atat, noi propunem mereu, ca dupa curatenia dupa constructor sa aplicam protectii pe diferite suprafete, de la pardoseala, vitrate, pana la mobilier si suprafete textile.

Imagineaza-ti bucuria de a gasi curatenie si ordine dupa constructor! Credem mult in preventie si in protejarea investitiei dumneavoastra, astfel ca intotdeauna serviciile de curatenie dupa constructor se vor desfasoara organizat si detaliat, totul pentru satisfacerea nevoilor clientilor. Lasati curatenia in seama specialistilor nostri. Va vom intrece asteptarile, oferindu-va o curatenie eficienta la preturi accesibile, personalizata pe nevoile dumneavoastra.

Preturi pornind de la:
- 10 lei/mp curatenie pentru apartamente/case;
- 7 lei/mp pentru curatenie hale/birouri/suprafete industriale.