Interior si Exterior

Amenajari Spatii Verzi de Interior si Exterior

Daca aveti idei, va plac florile, dar nu stiti cum sa incepeti nu ezitati sa ne contactezi. Venim in ajutorul dvs. cu peisagisti, sfaturi si proiecte de amenajare gradina. Toate aceste idei sunt aplicabile oricarui timp de spatiu, idiferent ca vorbim de o gradina sau o curte interioara mica sau o peluza mare. Daca ai un colt cat de mic si vrei sa ii dai viata dar nu stii cum, noi iti dam solutia potrivita.

Serviciile noastre de amenajari interioare si exterioare includ:

  • Intretinere gazon pe spatii mari (peste 2000 mp): parcuri logistice, fabrici, parcuri private sau publice, gradini speciale;
  • Intretinere si amenajare de interior pentru spatii de birouri, hoteluri, vile sau apartamente;
  • Intretinere si amenajare de gradina pentru terase si balcoane.

Intretinerea gradinilor particulare poate fi realizata suficient de bine chiar si de catre proprietar, cu conditia ca acesta sa respecte cateva reguli generale ale intretinerii spatiilor verzi, cum ar: fertilizare, tratamente si irigatii. Toate operatiunile de mai sus includ activitatile si materialele necesare unei intretineri de calitate a gradinii: taieri de specialitate, tunderi, curatari, fertilizari, tratamente, spalarea plantelor, alte activitati de intretinere peisagistica. Ne face placere sa furnizam informatii despre amenajarile interioare si exterioare, la fiecare vizita, sau dupa fiecare amenajare de gradina, cu sau fara gazon.