Montaj si Intretinere Pavaje, Alei, Borduri si Semnalistica

Servicii de Intretinere Pavaje, Borduri si Semnalistica (Placute, Semne si Avertizari)

Bordurile delimiteaza spatiile create si finiseaza proiectul dvs., punand in valoare intregul ambient. Ele incadreaza si dau forma concreta aleilor, strazilor, parcarilor sau platformelor industriale. Prin formele personalizate ele redau un contur frumos si elegant aleilor din gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces la dependintele din jurul caselor.

Pavajele reprezinta o alegerea estetica deosebita pentru gradina, curte sau terasa casei dvs., garantand obtinerea unui design unic si a unui stil propriu, inedit. Impreuna cu beneficiarul, intocmim proiectul de amenajare exterioara, dupa care vom efectua trasarea liniilor pentru trecerile de pietoni, parcari, etc. Vom achizitiona si amplasa semnalistica necesara si vom asigura ulterior mentenanta acestora.

Aleile pot fi de dimensiuni diferite, in functie de dimensiunile spatiului din curte si de rolul lor. Aleile pot fi pietonale sau carosabile, pentru intrarea in garaj. Atat utilitatea cat si latimea lor sunt caracteristicile care dicteaza tipul potrivit de dale utilizate.

Dispunem de o echipa de profesionisti, tineri, dinamici, eficienti si dornici de afirmare. Utilajele, echipamentele si solutiile folosite sunt de ultima generatie si provin de la producatori de renume in domeniu, calitatea lor garantand atingerea obiectivului propus: curatenia eficienta.