Instalatii Climatizare - HVAC

Intretinere / Optimizare Sisteme / Instalatii de Climatizare / Ventilatie Industriala - HVAC

Instalatiile de Climatizare HVAC (Heating Ventilation Air Conditioning) sunt solutii tehnice menite sa asigure o calitate ridicata a aerului interior si a circulatiei sale in spatiile inchise ale cladirilor. Acestea sunt responsabile pentru controlul temperaturii, reoxigenarea aerului, eliminarea umezelii, a mirosurilor, a fumului, a caldurii, a prafului, a bacteriilor din aer, a dioxidului de carbon si a altor gaze cu caracter nociv.

In constructiile noi optimizam echipamentul si instalatiile de ventilatie cu ajutorul celor mai recente instrumente de simulare dezvoltate intern inca din faza de planificare. In cazul sistemelor existente, sfatuim operatorii cladirilor si instalatiilor in legatura cu reglementarile statutare in vigoare si dezvoltam solutii individuale pentru fiecare caz in parte. Acestea includ:

  • inlocuire unitati tip split;
  • chillere – operatii mentenanta conform specificatiilor producatorului.

Ventilatia moderna si climatizarea sunt esentiale in multe cladiri pentru a asigura conditii optime in ceea ce priveste aerul si desfumarea in caz de incendiu. Sistemele de ventilatie si climatizare asigura un climat de interior placut si conditii de productie optime.