Instalatii Sanitare

Intretinere si reparatii instalatii sanitare cu personal calificat

Pentru intretinerea instalatiei sanitare din interiorul sediului dumneavoastra, avem angajati instalatori specializati in instalatii tehnico-sanitare, care vor intretine toate grupurile sanitare din intreaga cladire, vor verifica si intretine instalatia de hidrant, vor intretine instalatiile de condens provenite de la terminalele de clima si toate instalatiile sanitare ce deservesc cladirea.

Alte operatiuni includ:

  • inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, WC-uri, pisoare);
  • dedurizatoare – verificarea la cerere a debitului apei si verificarea nivelului de sare in cazul dedurizatoarelor cu sare;
  • statii de pompare – gresari, verificare functionare motor, remedieri defectiuni.

Operatiunile de intretinere si reparatii vor fi derulate astfel incat sa nu afecteze programul sau conditiile de lucru ale salariatilor. Operatiunile ample de intretinere sau cele care necesita intreruperea furnizarii unor utilitati se vor efectua, in masura in care acest lucru este posibil.

Toate produsele pe care le utilizam sunt de cea mai inalta calitate. Acestea sunt in conformitate cu standardele internationale din domeniu: ISO 9001 si ISO 9002, DIN, ISCIR, MLPAT etc. Clientii pot beneficia de garantie pentru produsele utilizate, acestea fiind intotdeauna de calitate, fiabile, rezistente si in acelasi timp cele mai noi in domeniu.

Proiectarea si montarea lucrarilor interioare sau exterioare de alimentare cu apa rece si calda pentru consum menajer se va face prin utilizarea de solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate. Avand in departament cei mai calificati instalatori, va putem asigura cele mai bune performante domeniul sanitar.