Curatenie evenimente / petreceri

Curatenie inainte si dupa evenimente sau petreceri

Asiguram curatenia ante si post evenimente, cum ar fi de inaugurarea spatiilor, aniversari, evenimente de promovare etc. Petreceri, nunti, evenimente corporate interne, evenimente cu partenerii, conferinte, lansari de produse sau orice alt tip de eveniment se finalizeaza in acelasi mod: debarasarea, aranjarea si igienizarea spatiului.

Suntem alaturi de clientii nostrii si in astfel de momente prin asigurarea unui spatiu curat optim, participand activ la pregatirea corespunzatoare a spatiului.

Sustinem totodata curatenia si in timpul evenimentului, prin alocarea personalului de specialitate, pregatit sa intervina rapid in situatii accidentare.

Noi facem curat dupa distractie! Nimeni nu va sti a doua zi ca in locul respectiv s-a tinut o petrecere. Nu exista petrecere la care sa nu se verse un pahar de vin, sau sa nu se imprastie putina mancare pe podea. Noi va promitem ca vom curata astfel incat nimeni nu va avea ce sa va reproseze. Curatenie evenimente si petreceri - este un serviciu achitat in avans, pentru ca distractia dvs. sa fie maxima, fara stresul curateniei de a doua zi. Serviciul curatenie dupa evenimente este recomandat mai ales in preajma sarbatorilor.

Va oferim intraga gama de servicii de curatenie evenimente:

  • Servicii de curatenie necesare pregatirii spatiului (inaintea evenimentului);
  • Asistenta zilnica pe toata perioada desfasurarii activitatilor;
  • Curatenie dupa eveniment;
  • Colectarea si degajarea gunoiului.

Va putem pune la dispozitie personal pentru garderoba si hostess si ne putem mula pe orice nevoie aparuta pentru a participa in mod activ la succesul evenimentului.