Aranjamente Florale

Aranjamente Florale pentru Gradini si Spatii Verzi

Detinerea unei locuinte cu gradina este un privilegiu de care trebuie sa profitati la maximum, prin organizarea unor evenimente festive sau a unor momente de neuitat petrecute alaturi de prietenii dvs.

Firma noastra se ocupa cu aranjamente florale, amenajari gradini si spatii verzi variate, pentru tot felul de evenimente festive. Proiectele de amenajare gradina cat si aranjamentele florale care vor fi expuse in cadrul evenimentului sunt realizate in colaborare cu clientul, iar ideile, inspirate din cele mai de succes trenduri occidentale, va aduc un plus de originalitate, eleganta si prospetime. Aranjamentele florale pentru gradina dvs. sau pentru evenimentul festiv, create de catre specialistii nostri vor asigura o ambianta placuta de neuitat oaspetilor la eveniment.

Oferta noastra de aranjamente florale include mai multe tipuri de prezentare a materialului ornamental, iar dvs. puteti alege intre ghirlande, coronite, buchete sau cosuri de flori, adaptate ocaziei, evenimentului, dar si anotimpului.

Aveti la dispozitie varianta inchirierii sau, la cerere, varianta pastrarii aranjamentelor florale de ghivece concepute pentru anumite evenimente, chiar si dupa incheierea evenimentului dvs. Ghivecele, ca si decorurile cu flori taiate sunt nu numai spectaculoase, ci si durabile in timp, iar sfaturile si ideile inovative ale angajatilor nostri va vor ajuta sa le conservati intr-un mod optim.