Servicii de Curatare Haine pentru Personalul Companiei Dumneavoastra

Servicii de Colectare, Curatare si Spalare Profesionala - Intretinere Haine

Pentru a veni in sprijinul angajatilor dumneavoastra, putem ridica direct de la beneficiari hainele ce necesita curatare, urmand a le returna in aceasi locatie. Pentru acest serviciu colaboram cu diverse firme de specialitate, in functie de specificul obiectelor ce necesita curatare.

Puteti chema soferul nostru pentru colectarea, curatarea si spalarea hainelor dvs. Mai ales daca maine aveti o petrecere sau un eveniment legat de compania dumneavoastra. Nu va faceti griji, scopul nostru este sa va ajutam sa aratati impecabil. Intrucat stim ca sunteti mereu pe fuga, noi vom face totul sa aveti o tinuta fara cusur.

Oferim servicii de curatare a hainelor si pe baza de abonament, pentru cei prevazatori. Avem cele mai mici preturi din Bucuresti, si da, oferim cea mai buna calitate de curatare ecologica a hainelor si a articolelor de casa. Folosim personal calificat si ultima tehnologie ecologica, care va va garanta calitatea superioara a serviciilor, respectul fata de materialul hainelor si protejarea mediului inconjurator. Mirosul proaspat, delicatetea la atingere si culorile stralucitoare ale hainelor dupa spalare si curatare reprezinta promisiunea nostra pentru tine.