Curatenia Autoturismelor cu Produse Profesionale

Servicii de Curatenie a Autoturismelor - Interior si Exterior, cu Tehnologie Performanta

Interiorul este unul dintre cele mai importante elemente ale unui autoturism. Fie ca vorbim de un model low-cost sau de unul de lux, conteaza foarte mult cum arata interiorul vehicului. Trecand peste aspectele legate de design si calitatea materialelor utilizate, interiorul unui autoturism trebuie sa aiba un punct comun pentru toate autoturismele fabricate vreodata: curatenia. Pentru ca deseori poate parea un aspect neimportant, curatenia unui interior este insa unul dintre cele mai neglijate elemente la un automobil.

Pentru acest serviciu, preluam masina de la locatia beneficiarului si o aducem inapoi curata, atat in interior, cat si la exterior, inclusiv cu tapiteria curatata. In functie de locatie, acest serviciu se poate efectua si la domiciliul sau sediul clientului. Curatarea se realizeaza prin metoda injectie-extractie si include scoaterea petelor de orice fel.

Dispunem de o tehnologie performanta care ne ajuta sa curatam si cele mai rebele pete de mizerie, sa distrugem bacteriile, sporii de mucegai, acarienii, alergenii sau agentii patogeni. Sterilizam, dezinfectam, degresam si eliminam urmele de ceara, guma de mestecat, cafea, sucuri, grasimi, pasta de pix, cerneala, sau tus. Curatam in profunzime si apoi aplicam solutii de protectie pentru suprafetele din piele. Eliminam in totalitate mirosurile neplacute. Actionam cu delicatete, in mod ecologic, cu grija maxima pentru mediul intim al autoturismului.