Instalatii Electrice

Instalatii Electrice cu Electricieni Autorizati

Pentru intretinerea instalatiilor electrice si de automatizari avem angajati electricieni autorizati si de intretinere calificati, care vor raspunde solicitarilor beneficiarului in legatura cu instalatiile de iluminat interior si exterior, precum si cu instalatiile de joasa tensiune, electrice, ce deservesc tablourile ce alimenteaza coloanele de prize, terminalele de clima si alti consumatori. Intretinerea instalatiilor de curenti slabi se refera la:

  • reparatii tablouri electrice;
  • orice alte lucrari cu exceptia celor care necesita autorizari PRAM;
  • service UPS-uri (subcontractor autorizat);
  • automatizari (subcontractor autorizat).

Echipa noastra este autorizata in folosirea oricaror componente electrice, astfel ca va asigura schimbarea instalatiei electrice rapid si fara complicatii. Avem experienta necesara pentru rezolvarea tuturor problemelor ce pot aparea la componentele instalatiei electrice.

In pretul serviciilor legate de partile electrice nu sunt incluse si materialele necesare inlocuirii. Toate piesele si subansamblele precum si materialele necesare executarii lucrarilor de intretinere vor fi solicitate pe baza unui deviz. Dupa aprobarea devizului, se vor procura materialele, piesele si subansamblele. Ulterior obtinerii aprobarii de achizitionare si cumpararea celor necesare unei instalatii, se va trece la executia si remedierea defectiunilor electrice aparute in sistemele si in instalatiile electrice de orice tip.