Verificari PRAM

PRAM - Verificare, Masurare, Testare

PRAM - Testarea termografica a tablourilor electrice, a BMPT-urilor sau firidelor de alimentare cu energie electrica. Este o verificare predictiva, in sensul ca ofera date exacte (masurarea temperaturii in infrarosu, fara contact direct) a contactelor, sigurantelor si legaturilor din tablourile electrice, in scopul depistarii din timp a evolutiei acestora. O incalzire a sigurantelor electrice, peste temperatura ambientala, poate conduce in timp la aparitia riscului de incendiu electric, cu consecinte nedorite.

PRAM - Verificarea continuitatii nulului de protectie la prize monofazate sau trifazate. Este verificarea uzuala, ce se face anual, si consta in prevenirea electrocutarii persoanelor ce utilizeaza aparate sau dispozitive electrice, conectate la reteaua electrica.

PRAM - Testarea termografica a tablourilor electrice, a BMPT-urilor sau firidelor de alimentare cu energie electrica. Este o verificare predictiva, in sensul ca ofera date exacte (masurarea temperaturii in infrarosu, fara contact direct) a contactelor, sigurantelor si legaturilor din tablourile elctrice, in scopul depistarii din timp a evolutiei acestora. O incalzire a sigurantelor electrice, peste temperatura ambientala, poate conduce in timp la aparitia riscului de incendiu electric, cu consecinte nedorite.

PRAM - Verificarea continuitatii legaturilor utilajelor, la priza de pamant. Se verifica continuitatea legaturii conductorului de nul de la utilaje la centura de impamantare, in scopul prevenirii electrocutarii personalului si a pastrarii, in bune conditi de functionare a utilajelor sau aparatelor electrice.

Va putem oferi acest serviciu dispunand de oameni cu calificare si experienta PRAM, de dotarea cu aparatura de testare conform legislatiei actuale in domeniu. Pentru toate aceste masurari si verificari se utilizeaza aparate de masura omologate de INSTITUTUL DE METROLOGIE LEGALA, de tip FLUKE, KEWTECH, KYORITSU sau ECTR. Societatea este atestata ANRE tip A1, "Incercari de echipamente electrice de joasa tensiune", avand angajati electricieni autorizati. In urma analizarii acestor masuratori PRAM se emit rapoartele de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.